Digitalno izvajanje procesov v podjetju FerroČrtalič pomeni velik korak k rasti podjetja

  • Show case
  • 05/29/2022

FerroČrtalič d.o.o. je družinsko podjetje s skoraj 60-letno tradicijo, ki strankam iz celega sveta zagotavlja najboljše možne rešitve na področju obdelave površin. 

“Tom PIT.connected je za naše potrebe ustrezna rešitev. Zaradi svoje oblačne oz. spletne platforme nam omogoča tako fleksibilnost dostopanja in uporabe posameznih aplikacij-modulov, kot tudi spremljanje dogajanja po posameznih procesih (SFM), kadarkoli in kjerkoli. Tom PIT.connected rešitve so enostavne za uporabo in prijazne z vidika uporabnika". Aleš Škraba, član uprave v podjetju FerroČrtalič

V sklopu projekta digitalne preobrazbe s Tom PIT.connected so si v podjetju FerroČrtalič za osnovni cilj zadali prehod iz papirnatega poslovanja na povsem digitalno izvajanje procesov, kar pomeni, da so digitalizirali in optimizirali logistiko, nabavo, proizvodnjo, kvaliteto, DAP (digitalno vstopno točko), servis in SFM (“shop floor management”).

Digitalna preobrazba je poslovanju podjetja prinesla več pomembnih prednosti, kot npr. pohitritev procesov na različnih ravneh, višje zadovoljstvo kupcev, manj napak in zastojev, višjo racionalnost poslovanja in še mnogo več.

Veseli in ponosni smo, da je k uspešni zgodbi podjetja FerroČrtalič pripomogla tudi naša platforma Tom PIT.connected. 

Želite prebrati celoten primer dobre prakse? Prenesete si ga lahko na spodnji povezavi.

Share content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries