Digitalna preobrazba iz prve roke: vzroki za vpeljavo digitalne preobrazbe (1.del)

  • Novica
  • 12/14/2022

Ker v Tom PIT-u radi prisluhnemo željam uporabnikom, smo se odločili, da skupaj z OOZ Domžale priredimo dogodek, na katerem bomo vsa vprašanja in dvome o digitalni preobrazbi razjasnili 𝐢𝐳 𝐩𝐫𝐯𝐞 𝐫𝐨𝐤𝐞. Pri tem so nam z veseljem pomagala tista podjetja, ki so se že uspešno podala na pot digitalizacije in digitalne preobrazbe.

Na okrogli mizi smo tako s predstavniki podjetij Ljubljanske mlekarne, FerroČrtalič d.o.o. in Primat d.d. na sproščen ter prijeten način diskutirali o tematikah, ki se dotikajo digitalizacije in digitalne preobrazbe.

Kdo so podjetja, ki so sodelovala na dogodku?

Ljubljanske mlekarne - eden največjih proizvajalcev mlečnih izdelkov pri nas; FerroČrtalič d.o.o., ki strankam iz celega sveta zagotavlja najboljše možne rešitve na področju obdelave površin in podjetje Primat d.d., ki sodi v sam evropski vrh specializiranih proizvajalcev sefov, trezorjev in druge certificirane varnostne opreme.

Že takoj na začetku dogodka smo na goste naslovili ključno vprašanje: “zakaj so se podjetja sploh odločila za digitalizacijo in digitalno preobrazbo?”.

Zanimive odgovore predstavnikov podjetij si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Videposnetek si lahko ogledate tukaj.

Share content
Related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries