Digitalna preobrazba iz prve roke (3.del)

  • Novica
  • 02/08/2023

Digitalna preobrazba je postala neizogibna v domala vseh poslovnih okoljih, saj podjetja brez strateških digitalnih usmeritev ne morejo biti enako konkurenčna kot tista, ki digitalizacijo obravnavajo prednostno in se ji v celoti posvetijo. Prav digitalna preobrazba namreč prinaša v podjetje enormne prednosti, ki rezultirajo v višji rasti in konkurenčnosti podjetja, nižanju stroškov poslovanja, boljši učinkovitosti zaposlenih in še mnogih drugih.

In če smo se v prvih dveh prispevkih dotaknili vprašanj, kot so zakaj sploh stopiti na pot digitalne preobrazbe in kakšni naj bodo njeni cilji, pa se bomo tokrat osredotočili na njen najpomembnejši vidik, in sicer na dodano vrednost.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate izsek okrogle mize “Digitalna preobrazba iz prve roke”, kjer smo z gosti diskutirali o tem, kaj je digitalna preobrazba doprinesla v poslovanje podjetij Ljubljanske mlekarne, Primat d.d. in FerroČrtalič d.o.o.

Kdo so podjetja, ki so sodelovala na dogodku?

Ljubljanske mlekarne - eden največjih proizvajalcev mlečnih izdelkov pri nas; FerroČrtalič d.o.o., ki strankam iz celega sveta zagotavlja najboljše možne rešitve na področju obdelave površin in podjetje Primat d.d., ki sodi v sam evropski vrh specializiranih proizvajalcev sefov, trezorjev in druge certificirane varnostne opreme.

Videoposnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Share content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries