Zakaj Tom PIT.connected?

Kaj je tisto, kar Tom PIT.connected ločuje od drugih ponudnikov digitalizacije in digitalne preobrazbe?

  • Elena Vižintin
  • 03/13/2023

Velikokrat slišimo, da je uspeh digitalne preobrazbe v večini primerov odvisen od partnerja, ki digitalizacijo in digitalno preobrazbo izvaja. Danes je namreč na trgu ogromno digitalnih vsebin in rešitev, ki podjetjem dajejo napačen vtis, da je za digitalizacijo podjetja potrebno le poiskati tisto pravo kombinacijo rešitev in jih med seboj povezati. Dejstvo pa je, da so rešitve različnih ponudnikov med seboj slabo povezljive, poleg tega je za njihovo povezovanje potrebno tudi ogromno virov in sredstev, ki povzročijo, da podjetja prehitro končajo svojo digitalno preobrazbo.

Preberite si tukaj, katere so največje pasti, ki lahko ovirajo proces učinkovite vpeljave digitalne preobrazbe.

Še ena izmed večjih pasti v procesu digitalne preobrazbe je sprejetje digitalnih vsebin, v katere ni vpogleda. V tem primeru ne govorimo o nepovezljivih silosnih rešitvah, temveč o »black box« rešitvah, kjer ponudnik rešitve ne dovoljuje vpogleda ali spreminjanja produkta po lastnih potrebah in željah. Tudi v tem primeru digitalna preobrazba ni optimalna, hkrati pa so podjetja v prihodnosti odvisna od istega ponudnika za vzdrževanje in razvoj te vsebine.

Rešitev?

Vsemu temu se je mogoče izogniti s sprejetjem odprtokodnih vsebin in razvojem lastnih vsebin, ki se 100 % prilagajajo potrebam vsakega podjetja posebej.

In prav to ponuja platforma Tom PIT.connected. Platforma, ki ne omejuje, ampak povezuje. Ljudi, podatke, procese in naprave.

Pri Tom PIT namreč gledamo na digitalno preobrazbo celostno. To pomeni, da smo edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavljamo digitalno preobrazbo kot celovito storitev. Kar navsezadnje tudi pomeni, da smo povsem neodvisni od kateregakoli zunanjega ponudnika.

To pa še zdaleč ni vse. Vsi digitalni izdelki Tom PIT so popolnoma brezplačni in, kot smo že zgoraj omenili, odprtokodni. To pomeni, da jih lahko neomejeno uporabljate in, v kolikor želite, tudi spreminjate. Glede na lastne potrebe in trenutne želje.

Tom PIT ne pozna licenc. Niti vzdrževalnih pogodb.

In prav to je tisto, kar nas ločuje od drugih. In hkrati dela tako zelo posebne.

Share content
Related content
This post has no related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries