Tom PIT v družbi poslovno najboljših podjetij

  • Novica
  • 02/20/2023

S ponosom in veseljem oznanjamo, da smo prejeli certifikat poslovne odličnosti AAA, ki predstavlja najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Gre za mednarodno priznani certifikat, ki ga podeljuje analitična hiša Dun & Bradstreet.

Kaj pomeni bonitetna ocena AAA?

Bonitetna ocena AAA uvršča poslovni subjekt v najvišji bonitetni razred, ki ga določa majhno število podjetij, ki so na svojih področjih poslovanja najboljša. Poleg tega imajo gospodarski subjekti z boniteto AAA kar 91 % verjetnost, da boniteto odličnosti ohranijo tudi v naslednjem letu.

Bonitetno oceno odličnosti imajo tako lahko le tista podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. In ne samo to. Zgolj 23,2 % podjetij na trgu je bonitetno odličnih, kar pomeni, da se podjetje Tom PIT uvršča v sam vrh najboljših pravnih subjektov v Sloveniji.

Bonitetna odličnost je potrditev, da smo na pravi poti. In hkrati tudi motivacija, ki nas opogumlja, da zmoremo še veliko več.

Share content
Related content
This post has no related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries