Otvoritev novih poslovnih prostorov

  • Novica
  • 06/08/2023

S ponosom oznanjamo, da smo zakorakali v novo poglavje naše uspešne poslovne poti, saj smo v ponedeljek odprli vrata novih čudovitih prostorov, ki se nahajajo v najeminentnejši stavbi v Celju.

To so prostori, kjer se bogata kulturna dediščina Plečnikovega vogala spoji s tehnologijo sodobnega časa. Prostori, ki s svojim minimalističnim dizajnom in bogatimi detajli nakazujejo na dovršeno in skrbno premišljeno zasnovo. Tako je, pomislili smo na vsak košček mozaika.

Na izvrstno izvedbeno ekipo, ki ji odprti delovni prostori z inovativno pregrado nudijo občutek povezanosti na eni in intime na drugi strani.

Na oddelek marketinga in prodaje, kjer se s pomočjo dinamičnih barv in najnaprednejših pripomočkov rojevajo najbolj kreativne ideje, kot se za marketing tudi spodobi.

In nenazadnje, na Tom PIT ekipo kot povezano celoto. Edinstveno zasnovan “lounge” s svojo domačnostjo in inovativnostjo ponuja mesto za sprostitev in prevetritev idej, posebno pozornost pa smo namenili tudi zvočno izoliranim “govorilnicam”, kjer sestankovanje v oazi miru in tišine dobi čisto nov pomen.

Selitev v nove prostore, ki ustvarjajo navdihujoče delovno okolje, predstavlja pomemben mejnik v naši rasti in razvoju. Mejnik, ki ga zagotovo ne bi dosegli brez predane ekipe, zvestih poslovnih partnerjev in enormne volje, ki nas odlikuje že več kot dve desetletji.

Veseli smo, da vam lahko predstavimo začetek novega poglavja. Poglavja, ki bo temeljilo na visokih ambicijah, neomajni povezanosti in neustrašni borbenosti.

Iskrena hvala vsem, ki ste del naše zgodbe.

Fotografije: Janja Razpotnik.

Share content
Related content
This post has no related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries