Tom PIT odpira vrata novi tehnologiji

  • Tom PIT
  • 12/11/2023

V svetu, kjer se hitrost razvoja programske opreme meri v utripih, se Tom PIT ne zgolj prilagaja spremembam, temveč jih aktivno oblikuje. V letu 2023 smo stopili korak naprej v digitalni preobrazbi z lansiranjem nove tehnologije, ki odraža naše nenehno prizadevanje za vrhunskost in inovacije nepredstavljivih razsežnosti.

Ni skrivnost, da se programska oprema sooča z izzivi zastaranja. Razvoj nove tehnologije tako ni le odziv na omenjeni izziv, ampak tudi izraz naše goreče predanosti stalnemu iskanju rešitev, ki digitalno preobrazbo postavljajo v bolj ugleden položaj – tako z vidika kupcev kot tudi programerjev, ki digitalno preobrazbo navsezadnje sooblikujejo.

Pri nas smo resnično obsedeni z razvojem. Kot podjetje, ki na tržišču nastopa izključno z lastnimi izdelki, nenehno razmišljamo o izboljšavah, vse s ciljem ponuditi kupcem največ. V našem pristopu k razvoju se zavedamo, da so novosti gonilo inovacij ter ključen dejavnik uspeha v hitro spreminjajočem se (digitalnem) okolju. S stalnim vlaganjem v nove tehnologije in funkcionalnosti pa želimo zagotoviti, da ostajamo korak pred konkurenco in še izboljšamo digitalno izkušnjo naših kupcev.

V letu 2023 smo stopili pred nov izziv, zavihali rokave in se posvetili razvoju nove tehnologije, ki smo jo poimenovali Hennessy. Hennessy ni le tehnološki presežek, ampak postavlja nove mejnike in odpira vrata inovacijam v svetu programske opreme.

In kako se nova tehnologije razlikuje od že obstoječe?

poenostavljen sistem posodobitev in nameščanja: nova tehnologija uveljavlja sistem posodobitev z zgolj enim samim klikom, kar omogoča hitre in učinkovite posodobitve brez kompleksnih postopkov in časovne izgube. S tem odpira vrata k še bolj fluidnemu in zanesljivemu delovanju naše platforme

centralizirano upravljanje z instancami: inovativna rešitev nove tehnologije prinaša centralizirano upravljanje z instancami, kar povečuje nadzor in prožnost pri uporabi platforme

novo razvojno okolje: nova tehnologija predstavlja povsem novo razvojno okolje, ki pohitri razvojni ciklus od kode do končnega uporabnika, kar rezultira v izboljšani preglednosti kode, hitrejšem razvoju in boljši končni izkušnji uporabnika.

odprtokodna distribucija vsebine: uporabniki imajo s pomočjo nove tehnologije dostop do vseh mikroservisov na enem mestu, kar pomeni, da jih lahko tudi sami urejajo

večji pregled stroškov na portalu: nova tehnologija zagotavlja preglednost vseh stroškov na enem mestu, kar pomeni, da olajša finančno upravljanje virov in optimizira porabo sredstev.

Slika 1: Prikaz novega razvojnega okolja

Ponosni smo, da Hennessy postavlja nove standarde v razvoju tehnologije in obljubljamo, da se pri tem zagotovo ne bomo ustavili. Vabimo vas, da ostanete z nami, saj bomo v naslednjih objavah še veliko pisali o tem, kako Hennessy sooblikuje novo prihodnost digitalne preobrazbe.

Share content
Related content
This post has no related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries