Tom PIT je prejel zlato bonitetno odličnost!

  • Tom PIT
  • 01/08/2024

S ponosom in veseljem oznanjamo, da smo prejeli najvišje možno priznanje odličnosti. Pridobili smo prestižno zlato bonitetno odličnost, s katero se lahko pohvalijo le podjetja, ki boniteto odličnosti AAA izkazujejo tri leta zaporedoma. Gre sicer za mednarodno priznani certifikat, ki ga podeljuje analitična hiša Dun & Bradstreet.

Kaj je zlata boniteta odličnost AAA?

Podjetje, ki izkazuje zlato bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

In kar je še najbolj impresivno – V Sloveniji je med vsemi 239.057 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost zlatega razreda doseglo zgolj 0,68 % podjetij. In vzhičeni smo, da Tom PIT spada v tako eminentno družbo podjetij.

Pregled leta 2023

Na tem mestu pa moramo omeniti še leto 2023, ki nas je pripeljalo do tukaj, kjer smo sedaj. Leto 2023 je bilo leto vzponov, pa tudi učenja in sprejemanja izzivov, ki se sicer na poslovni poti ničkolikokrat pojavijo. In prav je tako, saj nas prav izzivi “prisilijo”, da gremo izven cone udobja in (z)rastemo. Kljub temu pa se lahko pohvalimo, da smo zaključili še eno izjemno leto, ki je bilo zaznamovano s številnimi dosežki, rastjo in velikim mednarodnim uspehom. V preteklem letu smo tako dosegli impresivno rast podjetja, ki se kaže v širjenju na kar 5 novih trgov. Naša globalna prisotnost je omogočila številna nova delovna mesta, ki so prispevala k celotnemu uspehu naše ekipe, nova zaposlovanja pa niso le znak našega uspeha, ampak tudi priložnost za nove talente, ki želijo živeti ter soustvarjati našo vizijo.

Na tej točki pa ne smemo pozabiti niti na lansiranje nove tehnologije, ki odraža našo zavezanost vrhunskosti in nepredstavljivih inovacij. S tem postavljamo nove standarde v svetu digitalizacije in sooblikujemo prihodnost digitalne preobrazbe, za katero smo prepričani, da bo še kako briljantna.

Prejem zlate odličnosti je za nas veliko več kot priznanje izjemne poslovne zgodbe, saj predstavlja tudi potrditev, da smo na pravi poti. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili celotni Tom PIT ekipi in vsem našim partnerjem ter strankam, ki so nam zaupali svojo zgodbo digitalne prihodnosti.


Share content
Related content
This post has no related content

Read also

Start your digital transformation today

We are trusted by more than 100 companies of all sizes and industries